Vaša košarica (0)
€0.00
Priligy Dapoxetine
(5) Prosječna ocjena

Priligy (Dapoxetine) bez recepta u Hrvatskoj - lijek za produljenje seksa

Kupnja Priligy u online ljekarni bez recepta po niskoj cijeni, dobit ćete prednosti

Terapija Priligy je najlakši način za rješavanje prerane ejakulacije. Redovita uporaba lijeka pomaže u održavanju seksualnih odnosa i poboljšava kvalitetu seksa.

Pozitivne strane Priligy trebaju uključivati:

 • Visoko trajanje izlaganja. Čovjek neće patiti od preuranjene ejakulacije 12 sati nakon uzimanja lijeka.
 • Značajno povećanje trajanja spolnog odnosa. Predstavnici jačeg spola postaju 2-4 puta teži tijekom rada lijeka.
 • Blagi učinci na tijelo. Priligy selektivno utječe na rad živčanog sustava, bez uzrokovanja ozbiljnih posljedica.
 • Kompatibilna hrana ne utječe na učinkovitost i brzinu izlaganja lijeku.

Priligy pomaže riješiti se psiholoških problema. Muškarci koji uzimaju lijek mogu imati seks dovoljno dugo da udovolje svom partneru. To vraća muškarcu samopouzdanje i povećava zadovoljstvo koje dobiva iz seksualnih odnosa.

S cijenama Priligy (Dapoxetine) možete se upoznati dolje na stranici

 • Doziranje i cijena
 • Komentari

Priligy Generic Dapoxetine 30mg

Priligy Generic Dapoxetine
10 tablete
€15.45
Priligy Generic Dapoxetine
20 tablete
€28.17
Priligy Generic Dapoxetine
30 tablete
€38.16
Priligy Generic Dapoxetine
60 tablete
€69.06
Priligy Generic Dapoxetine
90 tablete
€93.59

Priligy Generic Dapoxetine 60mg

Priligy Generic Dapoxetine
10 tablete
€20.90
Priligy Generic Dapoxetine
20 tablete
€38.16
Priligy Generic Dapoxetine
30 tablete
€53.61
Priligy Generic Dapoxetine
60 tablete
€96.31
Priligy Generic Dapoxetine
90 tablete
€135.38

Priligy Generic Dapoxetine 90mg

Priligy Generic Dapoxetine
10 tablete
€37.25
Priligy Generic Dapoxetine
20 tablete
€56.33
Priligy Generic Dapoxetine
30 tablete
€78.14
Priligy Generic Dapoxetine
60 tablete
€143.56
Priligy Generic Dapoxetine
90 tablete
€198.08

Farmakološki učinak

Prijenos impulsa o seksualnom uzbuđenju u tijelu događa se pomoću neurotransmitera serotonina. Tvar je aktivno uključena u proces ejakulacije, djeluje kao posrednik između središnjeg živčanog sustava i genitalija.

Priligy sadrži aktivni sastojak Dapoxetine, koji djelomično blokira ponovni unos serotonina. Dakle, lijek sprječava ranu ejakulaciju i povećava trajanje spolnog odnosa. Osjećaji muškarca tijekom seksa ostaju isti. Priligy samo odgađa vrhunac seksualnog odnosa bez utjecaja na snagu orgazma. U nekim su slučajevima pacijenti čak izjavili da nakon uzimanja lijeka doživljavaju živopisnije emocije.

Priligy nema terapeutski učinak. Lijek privremeno ublažava simptome poremećaja, omogućujući vam da stupite u puni seksualni odnos. Nakon izlaganja lijeka, muškarac će se ponovo suočiti s problemom preuranjene ejakulacije.

Sastav

Priligy sadrži glavni aktivni sastojak Dapoxetine i brojne druge komponente:

 • Mikrokristalna celuloza.
 • Laktoza monohidrat.
 • Silicijev dioksid.
 • Natrij krokarmeloza.
 • Magnezijev stearat.

Tablete su obložene hipromelozom, titanovim dioksidom, triacetinom i malom količinom bojila. Uravnotežen sastav osigurava brzu apsorpciju lijeka i njegov siguran učinak na tijelo.

Aktivna tvar

Dapoksetin je inhibitor ponovnog preuzimanja serotonina. Komponenta obavlja glavnu funkciju - odgađa početak orgazma i istodobnu ejakulaciju. Dok Dapoksetin djeluje na živčani sustav, muškarac se ne boji prijevremenog prekida spolnog odnosa.

Sadržaj pakiranja

U online ljekarni Priligy je dostupan tabletama. Radi lakše uporabe, draže se stavljaju u blistere. Jedno pakiranje sadrži 10 tableta.

Lijek za prijevremenu ejakulaciju dostupan je u dvije doze: 30 mg i 60 mg. Optimalna količina aktivne tvari bira se ovisno o vrsti i težini seksualnog poremećaja.

Za što se Priligy koristi

Priligy pomaže kod različitih oblika preuranjene ejakulacije:

 • Ejakulacija se događa prije nego što se penis ubaci u vaginu. Lijek će smanjiti razinu uzbuđenja i trajat će u prosjeku 5-8 minuta.
 • Ejakulacija se događa nehotično u situaciji koja ne pogoduje seksu. Tečajna primjena lijeka ublažit će ovaj problem.
 • Čovjek ne može zadržati ejakulaciju duže od 3 minute. Prilikom uzimanja lijeka, trajanje seksa povećava se na 10-12 minuta.

Uzrok poremećaja nije bitan. Priligy se dobro nosi s ranom ejakulacijom koja je nastala zbog oštećenja leđne moždine, povećane osjetljivosti penisa, nedovoljno jake erekcije i mentalnih odstupanja.

Ovo je doista zanimljivo

Priligy se koristi ne samo kao lijek za ranu ejakulaciju, već i kao antidepresiv. Lijek smiruje živčani sustav, pomaže u borbi protiv lakih mentalnih bolesti: neuroze, napadaja panike, socijalne fobije, kronične boli, poremećaja prehrane (anoreksija, bulimija), opsesivno-kompulzivnog poremećaja. U usporedbi sa snažnijim antidepresivima, Priligy ima manje vjerojatnosti da će izazvati nuspojave. Lijek nema utjecaja na psihu zdrave osobe.

Kako uzimati Priligy

Tableta se mora uzimati 1-3 sata prije sekse, popiti čašom vode. Brzina lijeka ovisi o karakteristikama tijela. Koristeći lijek nekoliko puta, muškarac će moći preciznije izračunati vrijeme prijema.

Priligy se ne smije konzumirati nakon posjeta teretani, sauni i drugih postupaka koji uzrokuju dehidraciju. Prije upotrebe lijekova potrebno je obnoviti vodenu ravnotežu. Zabranjeno je uzimati alkohol tijekom učinaka lijeka. Kombinacija Priligya s alkoholom može izazvati neželjene efekte.

Priligy nuspojave

Među nuspojavama Priligy, najčešći su mučnina i vrtoglavica. Uzimanje lijeka može također izazvati glavobolju, nesanicu, osjećaj umora i probavne smetnje. Pospanost, zujanje u ušima, osjećaj anksioznosti i slabosti izuzetno su rijetki.

Nuspojave su obično blage. Manje od 3% muškaraca odbija lijek zbog lošeg zdravlja. Ostali ili ne osjećaju značajnu nelagodu ili se uopće ne susreću s istodobnim poremećajima tijekom uzimanja Priligy.

Priligy kontraindikacije

Priligy se ne preporučuje za muškarce mlađe od 18 i više od 65 godina, kao i za žene. Osim toga, Nemojte uzimati Priligy ako imate:

 • Teški kardiovaskularni poremećaji.
 • Poremećena funkcija jetre i bubrega.
 • Ortostatska hipotenzija.
 • Manija, hipomanija, bipolarni poremećaj ličnosti.
 • Alergija na bilo koji sastojak lijeka, netolerancija na laktozu.

Muškarci koji nisu sigurni u svoje dobro zdravlje moraju proći liječnički pregled prije uzimanja Priligy.

Trudnoća:

Priligy nije za žene. Ako lijek uzima muškarac, to ne smanjuje se vjerojatnost začeća djeteta. Lijek ne utječe na reproduktivne sposobnosti tijela.

Uzimanje drugih lijekova s Priligy

Zabranjeno je uzimanje inhibitora monoaminooksidaze, tioridazina i drugih inhibitora serotonina. Uz to, lijek je nespojiv s ketokonazolom, ritonavirom i sličnim lijekovima.

Kada sustavno uzima bilo koji lijek, muškarac se prije primjene Priligy mora posavjetovati s liječnikom.

Ako uzmete više Priligy nego što ste trebali:

Maksimalna dnevna doza Priligy je 60 grama. Prekomjerna upotreba lijeka dovodi do pojave nuspojava (pospanost, proljev i druge).

U slučaju predoziranja, mora se koristiti suportivna terapija dok tijelo ne ukloni Priligyj komponente. Za teške popratne poremećaje trebate kontaktirati bolnicu.

Kako čuvati Priligy

Lijek treba čuvati na temperaturi ispod 25 ºC u originalnom pakiranju. Lijek ne smije ostati na izravnoj sunčevoj svjetlosti i vlazi . Lijek treba čuvati izvan pogleda i dohvata djece.

Rok valjanosti - 3 godine.

Prikaži sve recenzije

Komentari

 • Edo 02.12.2022

  ..

  Da li neko zna gdje se moze naci ili naruciti priligy ?

 • Joža 14.04.2021

  Bil sem skeptik u početku jer sam probao do sada svašta i bacio para i para. Napisal sam vam ovaj email samo zato jer hoću drugima reći da ne budu budale kak sam ja bil i nek odmah kupe Priligy jer djeluje 100 %. Osjetiti ćete da djeluje a i žena će vam biti sretna a kad je žena sretna onda sam i ja sretan

 • Alen 23.03.2021

  Uopće nemam problema sa erekcijom ali uzimam razne tablete za potenciju iz sporta. Daju mi samopouzdanje kad ulovim neku novu pa da joj pokažem ko je gazda! prije sam koristio najviše Levitru ali od kada sam probao Priligy (Dapoxetine) baš sam oduševljen i više ne koristim ništa osim nje. Stvarno, ne pretjerujem ali Levitra se može skriti. Priligy uzmem pol ili sat prije nego novu ljepoticu odvedem u auto ili sobu. Bitno je da su curke zadovoljene, heheh.

 • Brza dostava
 • Pravila o privatnosti
 • Sigurni način plaćanja
 • Služba za podršku
 • Diskretno pakiranje
Callback
×