Lijekovi za mušku potenciju Kamagra 100mg
(5) Prosječna ocjena

Kamagra 100 mg najbolja je pomoć kod problema s erekcijom

Kamagra 100 mg - najpoznatiji lijek za liječenje erektilne disfunkcije. Analogni lijek ima isti učinak na tijelo, kao Viagra ali cijena Kamagra je mnogo niža. Iz tog razloga, korištenje Kamagra mnogo je isplativije od originalnih lijekova.

Kamagra ima optimalne karakteristike koje će zadovoljiti i početnike i iskusne korisnike:

 • Vrijedi od 4 do 6 sati. U nekim slučajevima lijek može djelovati do 8 sati.
 • Učinak se osjeća 45-60 minuta nakon uzimanja tablete.
 • Za oko 80% muškaraca primjena lijeka 100 mg Kamagra je učinkovita.
 • U skladu s pravilima uzimanja Kamagra 100 mg je apsolutno sigurna za zdravje muškarce.
 • Lijek ne izaziva ovisnost i ne utječe na funkcioniranje unutarnjih organa.
 • Osim toga, lijek se može bez rizika kombinirati s hranom i malom količinom alkohola.
 • Možete kupiti lijek u našoj ljekarni bez recepta. Cijena lijeka je dovoljno niska da bi svatko mogao priuštiti da kupi ovaj lijek.

Pogledajte cijene Kamagra ispod na stranici

 • Doziranje i cijena
 • Opis proizvoda
 • Komentari

Kamagra 100mg 100mg

Kamagra 100mg
8 tablete
€42.00
Kamagra 100mg
16 tablete
€71.00
Kamagra 100mg
32 tablete
€116.00
Kamagra 100mg
48 tablete
€143.00

Farmakološki učinak

Kamagra 100 mg je lijek za potenciju, namijenjen liječenju erektilne disfunkcije i normalizaciji seksualne funkcije kod muškaraca.

Nekoliko minuta nakon uzimanja tablete, njegova membrana se rastvara, a aktivni sastojak Sildenafil ulazi u krv. Omogućuje oslobađanje dušičnog oksida i povećanje razine cikličkog gvanozin monofosfata - enzima koji obavlja dvije funkcije odjednom:

 1. opušta posude penisa.
 2. Ubrzava cirkulaciju krvi u zdjeličnim organima i potiče njezin priliv u penis.

Dakle, Kamagra 100 mg potiče proizvodnju aktivnih tvari potrebnih za pojavu jake erekcije.

Lijek i dalje djeluje 4-6 sati, održavajući spremnost za seksualni odnos. Da bi se erekcija dogodila nakon primjene 100 mg Kamagra, muškarac mora biti uzbuđen. U nedostatku seksualnih podražaja, penis će ostati u mirovanju.

Aktivna tvar

Za vrijeme seksualne stimulacije fosfodiesteraza-5 blokira djelovanje cikličkog gvanozin monofosfata. Sildenafil smanjuje aktivnost enzima, omogućavajući muškarcu postizanje dovoljne erekcije za seks. Aktivna tvar lijeka Kamagra vrlo je učinkovita i u većini slučajeva može prevladati seksualnu nemoć.

Sadržaj pakiranja

U online ljekarni Kamagra 100 mg dostupan je u filmom obloženim tabletama. Drage se pakiraju u blister i pravokutnu kartonsku kutiju. Tablete lijeka su obično plave boje.

U našoj online ljekarni možete kupiti originalne tablete na nisku cijenu bez recepta. Kupnja Kamagra po niskoj cijeni bez recepta u našoj online ljekarni, možete dobiti koristi zahvaljujući velikom broju korisnih svojstava.

Za što se Kamagra koristi

Kamagra 100 mg koristi se za borbu protiv erektilne disfunkcije uzrokovane organskim i mentalnim uzrocima. Lijek se nosi sa seksualnom problemom koja je nastala zbog poremećaja u funkcioniranju unutarnjih organa, kroničnih bolesti, prekomjerne težine, loše propusnosti žila, moralne traume, umora, stresa.

Lijek je dopušteno uzimati s blagim i teškim oblicima erektilne disfunkcije. Osim toga, čak i zdravi muškarci mogu koristiti Kamagra 100 mg za poboljšanje svojih seksualnih sposobnosti. Kupnju možete izvršiti bez recepta.

Ovo je doista zanimljivo

Velike pande isključene su s popisa ugroženih vrsta, u mnogim aspektima zahvaljujući Kamagra. Orijentalni medvjedi izuzetno se nerado uzgajaju u zatočeništvu, stoga su tijekom posljednjih 10 godina životinjama redovito davane tablete za potenciju. Takvi lijekovi povećavali su seksualnu aktivnost pande i pridonijeli povećanju njihove djece. Među ostalim lijekovima, životinje su primile Kamagra. Nekonvencionalna tehnika dala je rezultate. Posljednje godine broj velikih panda porastao je za 17%, a ova vrsta medvjeda više se ne smatra ugroženom.

Kako uzimati Kamagra

Kamagra se mora uzeti 45-60 minuta prije spolnog odnosa. Tako će lijek imati vremena za djelovanje, a čovjek će biti spreman za intimni kontakt. Tabletu treba uzimati oralno uz čašu vode ili drugog bezalkoholnog pića.

Muškarcima koji planiraju koristiti lijek ne preporučuje se konzumiranje puno masne hrane. Hrana s jakom probavom može usporiti učinke lijeka.

Prijavljivanje nuspojava

Otprilike jedan od deset muškaraca koji uzimaju Kamagra 100 mg periodično imaju glavobolju i crvenilo lica.

U manje od 3% slučajeva pojavljuju se i druge nuspojave:

 • Vrtoglavica.
 • probavna smetnja.
 • Bol u mišićima i leđima.
 • Rinitis, sinusitis.
 • Oštećen vid.
 • Promjena percepcije boja.

Ako se pravilno koristi, Kamagra rijetko uzrokuje loše zdravlje. Međutim, ako lijek redovito izaziva nelagodu, trebali biste prilagoditi doziranje ili odabrati drugi lijek.

Kontraindikacije za Kamagru 100 mg

Kamagra 100 mg nije za ženae i osobe mlađe od 18 godina.

Upotreba lijeka može biti opasna za zdravlje muškaraca koji pate od sljedećih bolesti:

 • Snažna deformacija penisa.
 • Tahikardija.
 • Arterijska hipertenzija.
 • Aritmija.
 • stanje nakon infarkta.
 • Teška disfunkcija jetre.

Također, lijek je zabranjeno uzimati s alergijom na bilo koji od njegovih sastojaka.

Trudnoća

Primjena lijeka Kamagra 100 mg ne utječe na šanse za začeće djeteta. Kliničke studije su potvrdile da komponente lijeka ne ulaze u ejakulat i ne smanjuju kvalitetu sperme. Muškarci koji žele imati djecu mogu sigurno koristiti lijek za potenciju.

Uzimanje drugih lijekova s Kamagra

Prije kupnje Kamagra bez recepta, pažljivo pročitajte kompatibilnost lijeka. Kamagra 100 mg ne smije se uzimati istodobno s drugim lijekovima za erektilnu disfunkciju i lijekovima koji sadrže nitrate.Kombinacija ovih lijekova prijeti zdravlju muškaraca.

Uz to, dok koristite Kamagra, ne preporučuje se uporaba blokatora kalcijevih kanala, beta blokatora i lijekova koji imaju hipoglikemijski učinak. Uz oprez i samo nakon savjetovanja s liječnikom, možete kombinirati seksualni stimulans s natrijevim nitroprusidom, ketokonazolom, cimetidinom i eritromicinom.

Ako uzmete više Kamagra nego što ste trebali

Maksimalna sigurna dnevna doza lijeka Kamagra je 100 mg (1 tableta). Ako uzmete više Kamagra nego što ste trebali to neće povećavati učinkovitost lijeka, ali stvara dodatno opterećenje na kardiovaskularni sustav, a također uzrokuje izražene nuspojave. Za ublažavanje stanja muškarca koji pati od predoziranja Kamagra treba koristiti simptomatsko liječenje.

Kako čuvati Kamagra

Lijek treba čuvati na temperaturi 30-15 ºC u originalnom pakiranju. Lijek ne smije ostati na izravnoj sunčevoj svjetlosti i vlazi. Lijek treba čuvati izvan pogleda i dohvata djece.

Rok valjanosti - 2 godine.

Prikaži sve recenzije

Komentari

 • Milovan 17.06.2021

  Imam 42 godine, višak kilograma, ali još uvek seksualno aktivan. Imam želju i volju, ali mi je potrebna pomoć u povećanju seksualnih performansi. Posle nekog vremena video sam reklamu za Kamagra, porucio je preko sajta i kada sam je probao… Moram da vam priznam da sam odmah kupio još. Koristim je već 4 meseca i svakim danom deluje još bolje. Ako vam se ukaže prilika iskoristite je i kupite tablete za potenciju Kamagra 100mg, bićete više nego zadovoljni…

 • Vjeko 10.06.2021

  Već drugi mjesec pijem tablete za potenciju Kamagra 100mg i reći ću vam…da ovo stvarno djeluje i moji su rezultati stvarno nevjerojatni :) puno vam hvala za što nam pomažete

 • Martin 01.06.2021

  Pa moram priznati da sam ja s Kamagra zadovoljan. Kod mene je dosta dobro djelovao, pa ne vidim razloga da nebude i kod tebe.

 • Brza dostava
 • Pravila o privatnosti
 • Sigurni način plaćanja
 • Služba za podršku
 • Diskretno pakiranje
Callback
×