Vaša košarica (0)
€0.00

Trenutačne recenzije i mišljenja o lijeku za muškarce Priligy (Dapoxetine)

« Priligy Generic Dapoxetine

Komentari

 • Edo 02.12.2022

  ..

  Da li neko zna gdje se moze naci ili naruciti priligy ?

 • Joža 14.04.2021

  Bil sem skeptik u početku jer sam probao do sada svašta i bacio para i para. Napisal sam vam ovaj email samo zato jer hoću drugima reći da ne budu budale kak sam ja bil i nek odmah kupe Priligy jer djeluje 100 %. Osjetiti ćete da djeluje a i žena će vam biti sretna a kad je žena sretna onda sam i ja sretan

 • Alen 23.03.2021

  Uopće nemam problema sa erekcijom ali uzimam razne tablete za potenciju iz sporta. Daju mi samopouzdanje kad ulovim neku novu pa da joj pokažem ko je gazda! prije sam koristio najviše Levitru ali od kada sam probao Priligy (Dapoxetine) baš sam oduševljen i više ne koristim ništa osim nje. Stvarno, ne pretjerujem ali Levitra se može skriti. Priligy uzmem pol ili sat prije nego novu ljepoticu odvedem u auto ili sobu. Bitno je da su curke zadovoljene, heheh.

 • Boris 04.02.2021

  Dobro je da postoji ovako super stvarčica kao što je Priligy na tržištu. Doktorima za impotenciju sigurno neću ići a ne mislim niti otići u ljekarnu. Ne mogu se zamisliti doći na šalter dok iza mene stoje neke babe i mladoj farmaceutkinji reći da imam problem sa impotencijom. Ma ne pada mi na pamet. Baš radi takvih kao što sam ja i postoje ovakve internet trgovine i ne vidim ništa loše u tome. Vidim napredak. Bitno je samo naći kvalitetan, siguran i djelotvoran proizvod i to je to. Svaka pohvala korisničkoj podršci i nevjerojatno brzoj dostavi. Preporučujem Priligy svima kojima je problem otići doktoru za impotenciju i u ljekarnu. Super stvarca!

 • Marjan 19.01.2021

  Pozdrav. Priligy sam prvi put probao još prije neku godinu kad sam bio na odmoru u Španjolskoj. Djelovala je super ali tada ju nisam mogao kupiti u Hrvatskoj tako da sam ju morao naručivati iz inozemstva što je bila jako skupa opcija. Sada sam Vaš stalni kupac ovdje u Hrvatskoj i to je puno bolja solucija za moj novčanik. Odlična je i po mojoj procjeni Priligy je najbolji omjer uloženo-dobijeno. Doktore izbjegavam ko vrag tamjan tako da mi je ova tablete za potenciju preko interneta najbolje i najdiskretnije rješenje. Probao sam i druge tablete za erekciju ali Priligy je daleko najbolja. Ovo nije pretjerivanje. Pozivam svakog da ju proba.

 • Max, 46 27.12.2020

  Priligy je izuzetno učinkovit proizvod koji koristim već duže vrijeme i stoga ga mogu mirne savjesti preporučiti. Odnos cijene i kvalitete je izvrstan.

Stvoriti vlastitu recenziju

Ostavite recenziju, cijenimo vaše mišljenje, što bi bilo bolje, hvala!

Prosječna ocjena
Callback
×