Vaša košarica (0)
€0.00
Levitra Original pakiranje
(5) Prosječna ocjena

Levitra Original bez recepta u Hrvatskoj - najlekše rješenje problema sa erekcijom

Ovo je doista zanimljivo:

 • Levitra je bolja od ostalih sličnih lijekova protiv erektilne disfunkcije uzrokovanom mentalnim uzrocima.
 • Visoka učinkovitost lijeka čini vjerojatnost promašaja u krevetu minimalnom, što omogućuje čovjeku da povrati povjerenje u vlastite sposobnosti.
 • Ubrzo nakon uzimanja lijeka, većina muškaraca riješi se psiholoških problema i stječe sposobnost da samostalno postignu erekciju.

Cijene Levitra Original možete saznati u našoj ljekarni niže na stranici

 • Doziranje i cijena
 • Komentari

Levitra Original 20mg

Levitra Original
4 tablete
€29.08
Levitra Original
8 tablete
€54.52
Levitra Original
12 tablete
€74.51
Levitra Original
24 tablete
€135.38
Levitra Original
36 tablete
€182.63
Levitra Original
48 tablete
€218.98
Levitra Original
60 tablete
€246.24

Farmakološki učinak:

Tijekom seksualne stimulacije dušični oksid se oslobađa u kavernoznim tijelima penisa. To dovodi do povećanja razine cikličkog guanozin monofosfata, koji pomaže opustiti posude penisa i napuniti ih krvlju.

Istovremeno, enzim fosfodiesteraza-5 smeta prirodnom mehanizmu erekcije. Ne dopušta mišićima da obuzdaju protok krvi u penisu da se opusti, što smanjuje seksualnu sposobnost muškarca.

Levitra Original je inhibitor fosfodiesteraze-5. Blokirajući djelovanje enzima, lijek omogućuje brzo punjenje penisa krvlju i pojavu snažne stabilne erekcije. Aktivna tvar lijeka nastavlja djelovati 10 sati, jamčeći da je muškarac spreman za seksualni odnos. Nakon tog vremena, sve komponente Levitra generic uklanjaju se iz tijela prirodnim putem.

Erekcija nakon uzimanja lijeka ne događa se spontano. Seksualni ton muškarca povećava se samo seksualnim uzbuđenjem ili stimulacijom penisa.

Kupnja Levitra u online ljekarni bez recepta po niskoj cijeni, dobit ćete prednosti:

Levitra Original je najučinkovitiji lijek za vraćanje potencije. U 95 od 100 slučajeva uzimanje lijekova omogućava vam da se riješite seksualnih problema i vodite aktivan seksualni život.

Osim pouzdanosti Levitre original također ima i druge pozitivne aspekte:

 • Trajanje izlaganja. Za 10 sati vjerojatnost pojave fijaska u krevetu bit će potpuno eliminirana.
 • Sigurnost. Lijek ne izaziva ovisnosta i utječe samo na rad reproduktivnog sustava tijela.
 • Jednostavnost upotrebe. Dok uzimate drogu, možete ne ograničiati hranu. Alkohol je također dozvoljen, ali u malim količinama.
 • Brži oporavak nakon snošaja. Za pripremu za ponovljeni intimni kontakt, muškarcu potrebno ne više od 5 minuta.

Visoka kvaliteta i cijena lijeka osiguravali su ga visoku svjetsku popularnost. Danas milioni muškaraca radije koriste upravo ovaj lijek da bi pojačali potenciju.

Aktivna tvar:

Vardenafil je glavna komponenta lijeka za pojačavanje potencije. Djelatna tvar potiče prirodni proces pojave erekcije i dugo vremena održava visok seksualni ton muškarca. Vardenafil pomaže u rješavanju intimnih problema bilo koje težine.

Sadržaj pakiranja:

Levitra Original proizvodi se u obliku obloženih tableta. Drage se stavljaju u blistere, koji se nalaze u maloj kartonskoj kutiji.

Lijek je dostupan u tri doze: 5 mg, 10 mg i 20 mg.

Za što se Levitra koristi:

Levitra koristi se s nedovoljno jakom erekcijom za seksualne odnose, kao i u slučajevima kada je muškarac potpuno lišen mogućnosti održavanja seksualnih odnosa.

Levitra je učinkovita za poremećaje erekcije uzrokovane malim promjenama hormonske ravnoteže, lošim stanjem krvnih žila, ozljedama ili poremećajima u funkcioniranju unutarnjih organa. Također, lijek se često koristi ako je seksualna nemoć uzrokovana psihološkim razlozima: kompleksi, stres i drugi.

Pored toga, Levitra propisana je za erektilnu disfunkciju uzrokovanu umorom ili sezonskim nedostatkom vitamina.

Kako uzimati Levitra:

Levitra mora se uzimati 30-45 minuta prije spolnog odnosa. Za to vrijeme koncentracija aktivne tvari u krvi dosegne maksimum i čovjek će imati erekciju.

Tablete treba uzimati oralno, popiti vodom ili drugim bezalkoholnim napicima.

Doziranje lijeka odabire se na temelju težine seksualnog poremećaja. Ako muškarac ima poteškoća u određivanju optimalne količine lijekova, trebali biste se posavjetovati s liječnikom.

Prijavljivanje nuspojava:

Primanje Levitre može dovesti do sljedećih nuspojava:

 • Glavobolja.
 • Vrtoglavica.
 • Probavna smetnja.
 • Začepljenje nosa.
 • Bol u leđima i mišićima.
 • Jurica krvi u lice.

Vrlo rijetko lijek uzrokuje kršenje jasnoće vida ili promjenu percepcije boje.

U većini slučajeva, nuspojave su blage i nestaju u roku od 2 sata nakon uzimanja lijeka. Ali ako poremećaji već duže vrijeme uznemiruju ili uzrokuju ozbiljne neugodnosti, morate ići u bolnicu.

Nemojte uzimati Levitra ako:

Ako se odlučite kupiti Levitru bez recepta, pažljivo pročitajte informaciju. Levitra Original zabranjen je ženama. Također, lijek je zabranjen kod određenih zdravstvenih problema:

 • Disfunkcija jetre.
 • Deformiteti penisa.
 • Teška kardiovaskularna bolest.

Ne koristite Levitra Original ako imate alergijsku reakciju na bilo koju komponentu lijeka.

Lijek može imati negativan učinak na rastući organizam. Stoga je upotreba lijeka dopuštena tek od 18. godine života.

Trudnoća:

Iako je Levitra i ne utječe na reproduktivne sposobnosti muškaraca, lijek često koriste parovi koji žele začeti dijete. Lijek pomaže da se riješite problema s erekcijom i stupiti u potpuni seksualni odnos, što povećava šanse da se dijete pojavi.

Uzimanje drugih lijekova s Levitra:

Učinak vardenafila na tijelo lagano se mijenja kada se kombinira s ritonavirom, eritromicinom, ketokonazolom i indinavirom. Stoga je prije kombiniranja lijekova bolje konzultirati liječnika.

Također, ne smijete uzimati Levitra Original istodobno s alfa-blokatorima. Između uporabe droge trebalo bi proći najmanje tri sata. Jedina iznimka je tamsulosin.

Lijek strogo je zabranjeno kombinirati s lijekovima koji sadrže nitrate. To može ozbiljno naštetiti zdravlju i dovesti do smrti.

Ako uzmete više Levitra nego što ste trebali:

Preporučena doza Levitra Original je 20 mg dnevno. Međutim, s jednom dozom od 80 mg lijeka u muškaraca, ne dolazi do pogoršanja podnošljivosti lijeka. Učinkovitost lijekova za erektilnu disfunkciju ostaje ista.

Budući da povišene doze Levitra Original stvaraju dodatno opterećenje za kardiovaskularni sustav, lijekom se ne treba zloupotrijebiti. Osim toga, velika količina lijekova može uzrokovati bol u leđima i povećati nuspojave. U takvoj situaciji potrebno je simptomatsko liječenje.

Kako čuvati Levitra:

Lijek se mora čuvati u hladnom i suhom mjestu (15-25 C). Lijek ne smije ostati na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Lijek treba čuvati izvan pogleda i dohvata djece.

Rok valjanosti - 3 godine.

Prikaži sve recenzije

Komentari

 • Adam, 40 03.02.2021

  Izvrstan proizvod s izvrsnim učinkom! Savjetujem svima da probaju, nećete požaliti

 • Brza dostava
 • Pravila o privatnosti
 • Sigurni način plaćanja
 • Služba za podršku
 • Diskretno pakiranje
Callback
×