Vaša košarica (0)
€0.00
Cerazette pilule
(5) Prosječna ocjena

Kontracepcijske tablete Cerazette bez recepta u Hrvatskoj. Upotreba, sastav, oblik doziranja, cijena kontracepcijskih pilula

Nažalost, Qlaire nema na skladistu. 

Lijek možete zamijeniti Diane 35 ili Yasmin (Yasminelle) - učinkovitim i sigurnim kontraceptivima

 • Doziranje i cijena
 • Komentari

Cerazette Kupiti 0.075mg

Cerazette Kupiti
28 tablete
€37.00
Nema na skladištu
Cerazette Kupiti
56 tablete
€69.00
Nema na skladištu
Cerazette Kupiti
112 tablete
€128.00
Nema na skladištu

Sada naučite o prednostima lijeka kupujući ga u našoj ljekarni:

Indikatori visoke kvalitete pilula su stabilni kontracepcijski učinak i odsutnost negativnih učinaka na zdravlje. Hormonski lijek Cerazette zadovoljava oba kriterija. Njegova aktivna komponenta desogestrel dobro se podnosi i utječe samo na reproduktivni sustav, sprječava začeće u 99,6% slučajeva.

Lijek ima i druge prednosti:

 • Laki raspored neprekidnog prijema. Jedan tečaj traje 28 dana, nakon čega biste odmah trebali započeti novi paket.
 • Mogu koristiti žene koje puše. Nikotin ne smanjuje učinkovitost desogestrela i ne izaziva pojavu nuspojava.
 • Ostaje učinkovit u bilo kojoj dobi. Pacijenti stariji od 35 godina ne trebaju tražiti snažnije kontracepcijsko sredstvo.

Cerazette mogu kupiti za žene koje su zabrinute zbog svoje figure. Lijek uzrokuje debljanje u manje od 5% slučajeva. Negativni učinak uzimanja tableta lako se prevladava dijetom i vježbanjem.

Ako planirate kupiti kontracepcijske tablete Cerazette u Hrvatskoj - pročitajte svojstva i pravila uporabe lijeka.

Visoka kvaliteta i cijena lijeka osiguravali su ga visoku svjetsku popularnost. U našoj online ljekarni možete kupiti originalne tablete na nisku cijenu bez recepta.

Farmakološki učinak

Desogestrel smanjuje razinu spolnog hormona estradiola, sprečavajući sazrijevanje folikula. Dakle, aktivna tvar suzbija ovulaciju, smanjujući vjerojatnost začeća. Desogestrel također povećava viskoznost sluzi u grliću maternice, što otežava prodiranje sperme.

Cerazette vrijedi samo uz kontinuiranu upotrebu. Otprilike 17 dana nakon prekida lijeka dolazi do ovulacije. Kontracepcijsko sredstvo daje privremeni učinak i ne utječe na šanse da imate dijete.

Sastav

Jedna tableta Cerazette sadrži 75 mcg desogestrela i pomoćne tvari:

 • alfa tokoferol;
 • silicijev anhidrid;
 • kukuruzni škrob;
 • povidon;
 • stearinska kiselina.

Pilula pokrivena je topljivim premazom koji se sastoji od titanijevog dioksida, hipromeloze, talka, makrogola i laktoze monohidrata.

Aktivna tvar

Desogestrel je progestogen treće generacije. Zahvaljujući dobroj asimilaciji, pruža pouzdanu zaštitu od neplanirane trudnoće, čak i u minimalnom doziranju. Cerazette pripada skupini kontracepcijskih sredstava koja se nazivaju „mini pića“.

Desogestrel se temelji na lijeku za hitnu kontracepciju levonorgestrelu. Međutim, aktivna tvar Cerazette ne uzrokuje ozbiljne nuspojave iz kardiovaskularnog sustava i ne uništava zdjelične organe.

Sadržaj pakiranja

U Hrvatskoj se kontracepcijsko sredstvo prodaje samo u dozi od 75 mcg. Nudimo kupiti Cerazette u pakiranju koje sadrži 3 blistera (3 * 28 tableta). Naručivši lijek u našoj onlain ljekarni, uštedite do 15% njegove cijene. Kupnju možete izvršiti bez recepta.

Za što se Cerazette koristi

Cerazette se koristi samo za sprečavanje neželjene trudnoće. Lijek mogu uzimati žene 18-50 godina nakon savjetovanja sa liječnikom.

Desogestrel je dio lijekova koji su propisani za liječenje endometrioze. Hormon također pomaže u prevladavanju simptoma menopauze.

Cijena lijeka je dovoljno niska, tako da svatko može priuštiti da provjerite svoje djelovanje na sebe. U našoj online ljekarne postoji mogućnost da kupi lijek bez recepta.

Ovo je doista zanimljivo:

Desogestrel se planirao koristiti u kombinaciji s testosteronom kao muškim kontraceptivom. Ova kombinacija hormona smanjuje količinu proizvedene sperme i broj sperme.
Međutim, studije provedene 2001. godine pokazale su da desogestrel i testosteron ne utječu dovoljno na muško tijelo i uzrokuju nuspojave, posebno porast tjelesne težine i deficit korisnog kolesterola.

Kako uzimati Cerazette

Hormonski kontraceptivi se uzimaju oralno s malom količinom vode. Dnevna doza Cerazette - 1 tableta. Lijek se mora koristiti svaki dan u isto vrijeme. Lijek je dopušteno kombinirati s hranom.

Na pakiranje Cerazette nalazi de kalendar koji vam pomaže kontrolirati unos tableta. Jedan blister je za 28 dana. Tijekom tečaja možete osjetiti menstrualno krvarenje.

Započeti primjenu kontracepcijskog sredstva potrebno je:

 • žene koje prethodno nisu uzimale hormonske kontraceptive - od 1. dana menstrualnog ciklusa;
 • kod prelaska s kombiniranih oralnih lijekova - dan nakon uzimanja posljednje tablete koja sadrži hormone;
 • prilikom prebacivanja s drugih mini pilula - u bilo kojem trenutku;
 • ako vi ste koristili sa intrauterinog sustava, vaginalni prsten ili implantat - dan nakon vađenja;
 • nakon abortusa u prvom tromjesečju trudnoće - odmah;
 • nakon abortusa u drugom tromjesečju - za 21-28 dana.

Cerazette se može uzimati najranije 6 tjedana nakon poroda. Žene koje su tijekom ovog razdoblja imale seksualni odnos, trebale bi izbjegavati trudnoću prije upotrebe lijeka.

Ako odgodili ste uzimanje lijeka više od 12 sati, učinkovitost kontraceptiva je smanjena. Koristite lijek čim ga se sjetite, i nastavite se držati rasporeda. Koristite i barijersku metodu kontracepcije 9 dana. S duljom pauzom morate ponovo započeti tečaj.

Kašnjenje kraće od 12 sati neće oslabiti kontracepcijski učinak. Uzmite propuštenu tabletu odmah i sljedeću tabletu u uobičajeno vrijeme.

Prijavljivanje nuspojava

Iskoristite priliku kupiti Cerazette u Hrvatskoj i dobit ćete kontracepcijsko sredstvo koje ne uzrokuje nuspojave. Lijek ne utječe na metabolizam hemostaze, lipida i ugljikohidrata. Za razliku od drugih hormonskih kontraceptiva, rijetko izaziva debljanje.

Sljedeći poremećaji mogu se pojaviti tijekom uzimanja Cerazette:

 • mučnina, povraćanje;
 • izlučevine iz mliječnih žlijezda;
 • glavobolja;
 • neznatno smanjenje libida;
 • pogoršanje raspoloženja;
 • akne;
 • povećani umor.

S vremenom nuspojave prolaze. Manje od 5% žena žali se na nelagodu nakon 6 mjeseci uzimanja Cerazette.

Nemojte uzimati Cerazette ako:

imate hormonski ovisni rak, preosjetljivosti na desogestrel, alergije na glukozu, vensku tromboemboliju i vaginalno krvarenja iz nepoznatih razloga. Cerazette se ne preporučuje za uporabu u bolesnika s teškom bolešću jetre. Međutim, nakon oporavka lijek je dopušten.

Trudnoća

Strogo je zabranjeno uzimanje progestogeni lijekovi tijekom trudnoća.
ili dojenja. Prije početka tečaja kontracepcije, morate proći ginekološki pregled i isključiti trudnoću.

Uzimanje drugih lijekova s Cerazette

Kada uzimate lijekove koji pojačavaju djelovanje mikrosomalnih jetrenih enzima, bolje je koristiti nehormonske metode kontracepcije. Takvi lijekovi utječu na razinu estrogena i povećavaju rizik trudnoće. Cerazette možete kupiti 28 dana nakon njihovog otkazivanja. Ako su induktivori jetrenih enzima propisani tijekom kontracepcije, dodatno koristite kondome.

Aktivni ugljen sprječava apsorpciju desogestrela. Kada kombinirate lijekove, koristite savjet o propuštenim dozama Cerazette. Kontracepcijsko sredstvo može utjecati na način djelovanja drugih lijekova. Ako već uzimate bilo koji lijek, razgovarajte sa liječnikom o upotrebi Cerazette.

Ako uzmete više Cerazette nego što ste trebali

Predoziranje može rezultirati mučninom, povraćanjem i vaginalnim krvarenjem. Budući da nema antidata, koristi se simptomatsko liječenje. Korišćenje lijeka ne treba prekidati. Ozbiljne nuspojave predoziranja obično se ne javljaju.

Kako čuvati Cerazette

Lijek treba čuvati na temperaturi ispod 25 ºC u originalnom pakiranju. Lijek ne smije ostati na izravnoj sunčevoj svjetlosti i vlazi . Lijek treba čuvati izvan pogleda i dohvata djece.

Rok valjanosti - 3 godine.

Prikaži sve recenzije

Komentari

 • Ivo 19.04.2021

  Kvalitetna internet trgovina i super preparat. Kontracepcijske tablete Cerazette mi je promjenila seksualni život. Nadam se da ćete biti još dugo na tržištu. Lijep pozdrav.

 • Mirjana 15.03.2021

  Djeca su vrlo ozbiljan i odgovoran korak. Stoga smo odlučili ne žuriti, još smo uvijek mladi i želimo postići puno. Cerazette ne samo da izvrsno kontrolira moj natalitet, već i regulira moj ciklus. Sad uvijek znam što i kada.

 • Jan 12.02.2021

  Fino! I lijek i sama online ljekarna, sve je izvrsno, preporučujem.

 • Brza dostava
 • Pravila o privatnosti
 • Sigurni način plaćanja
 • Služba za podršku
 • Diskretno pakiranje
Callback
×