Vaša košarica (0)
€0.00

Pitanja koja zanimaju klijenti onlajn ljekarne Svojaljekarna.hr

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA:

Što se događa nakon što ostavim poruđbenicu?

Operator obrađuje vašu poruđbenice, nakon čega naši zaposlenici spakuju robu i prenose je u dostavnu službu. Dobro uspostavljen rad osoblja onlajn ljekarne omogućuje vam slanje lijekova na dan kreiranja poruđbenice.

Nakon otpremanja robe dobit ćete potvrdni e-mail.

Kako mogu znati je li lijek dobar za mene?

Na stranici svakog lijeka objavljen je detaljan opis njegovih svojstava, karakteristika i nuspojava. Na temelju dobivenih informacija možete shvatiti ispunjava li lijek vaše zahtjeve. Ako imate dodatnih pitanja, obratite se našoj sluzbi za podršku.

Veliki asortiman onlajn ljekarni omogućit će bilo kojem muškarcu da pronađe pravi lijek za erektilnu disfunkciju.

Kako ste uspjeli osigurati tako niske cijene?

Onlajn trgovina lijekovima nudi velike mogućnosti uštede. Ne trebamo unajmiti maloprodajno mjesto niti održavati veliko osoblje. Nepostojanje dodatnih troškova omogućilo je uspostavljanje atraktivnih cijena za sve proizvode.

Uz to, minimizirali smo broj posrednika u nabavi lijekova. Stoga je naručivanje lijekova za erektilnu disfunkciju u Svojaljekarna.hr mnogo isplativije nego u ostalim onlajn ljekarnama.

Imate li naknadu za oštećenu robu?

Ako je roba oštećena ili izgubljena tijekom prijevoza, možete zatražiti povrat ili ponovo poslati narudžbu. Zamjena će biti poslana potpuno besplatno.

Istodobno, onlajn ljekarna nije odgovorna za oštećenja proizvoda od strane kupca zbog neusklađenosti s uputama ili nepravilnog rada.

Da li mozem li otkazati narudžbu?

Imate priliku otkazati narudžbu dok je posaljena. Samo pošaljite odgovarajući zahtjev podršci za klijente.

Osim toga vam se daje mogućnost otkazivanja kupnje ako roba nije isporučena u roku od 14 dana od dana naruđbe. U ovom slučaju plaćanje za robu bit će vraćeno u cijelosti.

Garantirate li sigurnost mojih osobnih podataka?

Svojaljekarna.hr serveri opremljeni su naprednim sustavima zaštite od hakerskih napada. Korištenjem usluga naše onlaln ljekarne, možete biti sigurni u sigurnosti osobnih i financijskih podataka.

Vaše osobne podatke koristimo isključivo za pružanje kvalitetnih usluga i nikada ih ne dijelimo s trećim stranama.

Onlajn ljekarna također pruža pouzdanu zaštitu od prijevarnih transakcija. Kada pokušate ilegalno koristiti kreditnu karticu, sustav odmah blokira sve operacije cyber-kriminalaca.

Koliko često šaljete narudžbenice?

Narudžbenice se šalju svaki dan osim subote i nedjelje. Narudžbe poslane u petak iza 14:00 obrađuju se u ponedjeljak ujutro.

Ako zahtjev ostavite tijekom radnog vremena radnim danom, bit ćemo u mogućnosti dostaviti lijekove u najkraćem mogućem roku.

Mogu li zaposlenici poštanskih usluga saznati više o sadržaju mog paketa?

Ovo ne dolazi u obzir. Lijekovi se isporučuju u neprozirnoj ambalaži bez identifikacijskih oznaka. O sadržaju paketa znate samo vi.

Postoje li ograničenja minimalne vrijednosti narudžbe?

Ne, u online ljekarni možete naručiti lijekove za bilo koji iznos. Dostava će biti besplatna, bez obzira na cijenu naručenih lijekova.

Kako djeluju lijekovi za potenciju?

Većina lijekova za povećanje potencije djeluje po istom principu. Povećavaju dotok krvi u penis i pružaju stabilnu erekciju. Muškarac zadržava sposobnost spolnog odnosa nekoliko sati.

Erekcija se događa samo prirodnim uzbuđenjem. Ostalo vrijeme penis je u mirnom stanju, bez neugodnosti. Učinkovitost, jednostavnost upotrebe i sigurnost ovih lijekova učinili su ih najboljim načinom liječenja erektilne disfunkcije.

Što je generik?

Generik je lijek identičan izvorniku po sastavu i učinku na tijelo. Analogni lijekovi nisu manje učinkoviti od markiranih seksualnih stimulansa, ali su jeftinije. To je zbog činjenice da tvorci generičkih proizvoda proizvode lijekovi prema gotovoj formuli i nisu potrošili novac na razvoj originalnog lijeka.

Da li upotreba stimulansa za seks je sigurna?

Upute za svaki lijek za potenciju navode se informacija kad ne možete koristiti lijek. Prepreka za uzimanje lijeka može biti alergija na njegove komponente, bolest ili uzimanje drugih lijekova. Stoga prije naručivanja proizvoda pažljivo proučite pravila njegove uporabe.

Callback
×