Vaša košarica (0)
€0.00
kamagra gold tablete
(0) Prosječna ocjena

Kupiti Kamagra Gold 100mg u Hrvatskoj - veliki popusti, brza dostava

Vaskularni poremećaji u posljednjih 50 godina ostali su najčešći uzrok problema s potencijom. Kvaliteta erekcije se smanjuje zbog slabe cirkulacije krvi u zdjeličnim organima u više od 30% slučajeva. Da biste vratili seksualni ton u takvoj situaciji, morate kupiti Kamagra Gold 100 mg tablete. Lijek širi krvne žile i povećava volumen krvi koja teče u penis. 

Kamagra Gold ima pozitivan učinak na psihičko stanje i povećava aktivnost u krevetu. Nakon uzimanja pilule, više se nećete bojati neuspjeha i možete imati spolni odnos nekoliko puta zaredom. Kod muškaraca koji počnu koristiti lijek, broj spolnih odnosa povećava se za 1,3-1,5 puta. 

Kamagra Gold je jedan od 3 najbolja generika Viagre. Ima isti sastav kao i originalni lijek, ali košta 3-4 puta manje. Analog je idealan za muškarce koji žele dobiti pouzdan lijek za potenciju bez preplate za marku. 

 • Doziranje i cijena
 • Komentari

Kamagra Gold 100mg

Kamagra Gold
12 tablete
€47.00
Kamagra Gold
20 tablete
€87.00
Kamagra Gold
32 tablete
€128.00
Kamagra Gold
60 tablete
€210.00

Za što se koristi Kamagra Gold? 

Kamagra Gold tablete su dobre za liječenje erektilne disfunkcije uzrokovane slabom prohodnošću krvnih žila i drugim razlozima: 

 • neurološke bolesti, ozljede kralježnice i mozga; 
 • komplikacije nakon operacija na zdjeličnim organima; 
 • loše navike (pušenje, pijenje alkohola); 
 • dijabetes melitus; 
 • uzimanje lijekova (anabolički steroidi, antihipertenzivi, antidepresivi, luteinizirajući hormon). 

Lijek se koristi za probleme s potencijom uzrokovane mentalnim poremećajima. Kamagra Gold 100 mg izaziva snažnu erekciju čak i uz jak stres i sumnju u sebe. U teškim slučajevima, uzimanje lijeka mora se kombinirati s terapijom kod specijaliziranog liječnika. 

Kamagra Gold djeluje i za blagu i za tešku erektilnu disfunkciju. Lijek vam omogućuje održavanje punopravnih intimnih odnosa i maksimalno zadovoljstvo od njih. 

Primjena i doziranje Kamagra Gold

Lijek za potenciju djeluje 30-60 minuta nakon primjene. Stoga se Kamagra Gold preporučuje koristiti najkasnije 1 sat prije spolnog odnosa. Uzmite tabletu s malom kolicinom vode. Dopušteno je uzimati lijek u bilo koje doba dana. 

U Hrvatskoj se Kamagra Gold prodaje u tabletama koje sadrže 100 mg djelatne tvari. Ali možete mijenjati dozu ovisno o ozbiljnosti erektilne disfunkcije i odgovoru tijela na lijek: 

 • 50 mg (pola tablete) prikladno je za muškarce koji prethodno nisu uzimali lijekove protiv erektilne disfunkcije. Smanjena doza također je neophodna za blagu disfunkciju jetre ili bubrega i česte nuspojave. 
 • 100 mg (cijela tableta) - u slučaju ozbiljnih problema s potencijom, ako niže doze lijeka nisu dale željeni rezultat. 

Kamagra Gold se može uzimati sa ili bez hrane. Lijek se ne smije kombinirati samo s grejpom i prirodnim sokom od grejpa. Također, ne treba zlorabiti masnu hranu - one smanjuju brzinu djelovanja lijeka za potenciju. 

Nemojte uzimati više od 1 tablete Kamagra Gold 100 mg dnevno. Predoziranje lijekom dovodi do pojave nuspojava, a također povećava opterećenje srca i jetre. Ako slučajno uzmete veliku dozu lijeka, primijenite simptomatsko liječenje. Ako se duže vrijeme ne osjećate dobro, idite u bolnicu.

Na koji nacin djeluje Kamagra Gold

Fosfodiesteraza-5 (PDE-5) je enzim koji blokira pojavu erekcije. U tijelu zdravog muškarca razina ove tvari se smanjuje tijekom seksualnog uzbuđenja. Kod erektilne disfunkcije koncentracija enzima u krvi ostaje konstantno visoka. 

Kamagra Gold sadrži sildenafil, koji inhibira djelovanje fosfodiesteraze-5. Aktivni sastojak također širi krvne žile, aktivira cirkulaciju krvi i povećava tonus intimnih mišića. Jedna tableta održava normalnu erekciju 5-6 sati. 

Sildenafil ima pozitivan učinak na rad većine zdjeličnih organa. Aktivna tvar sprječava zastoj krvi, sprječavajući razvoj upalnih procesa. Osim toga, redoviti unos Kamagra Gold smanjuje rizik od prostatitisa. 

KoriscenjeKamagra Gold tablete siguran je način borbe protiv erektilne disfunkcije. Sildenafil 50 mg osigurava erekciju u 76% slučajeva. Više od 85% muškaraca koji uzmu cijelu kapsulu ima mogucnost imati seksualni odnos.

Nuspojave Kamagra Gold

Ne više od 10% pacijenata ima nuspojave. Sildenafil najčešće uzrokuje lupanje u sljepoočnicama, glavobolju i crvenilo lica. U oko 3% slučajeva javljaju se probavne smetnje, začepljenost nosa, vrtoglavica, bolovi u mišićima i zglobovima. 

Nuspojave obično ne ometaju spolni odnos i orgazam. Liječite simptomatski ako je nelagoda jaka. Lijekovi koji će pomoći u suočavanju s nuspojavama Kamagra Gold mogu se pronaći u bilo kojoj kućnoj medicinskoj kutiji. Na primjer, ako vas boli glava, trebate uzeti aspirin, a ako imate rinitis, koristite kapi za nos. 

Vrlo rijetko sildenafil ometa protok krvi iz penisa. Ako erekcija traje dulje vrijeme, čak i kada niste seksualno uzbuđeni, posjetite liječnika. Nuspojave imaju 0,01% muškaraca.

Mogu li žene uzimati Kamagra Gold? 

Kamagra Gold je namijenjena isključivo za liječenje muških seksualnih disfunkcija. Žene trebaju uzimati lijekove koji blaže djeluju na organizam. U online ljekarni postoje lijekovi za anorgazmiju, hipolibidemiju, suhoću rodnice i druga stanja.

Je li lijek za potenciju kompatibilan s alkoholom? 

Sildenafil usporava razgradnju alkohola. Kombinacija lijeka s velikom količinom alkohola može uzrokovati trovanje acetaldehidom, praćeno dezorijentacijom, mučninom, povraćanjem i vrtoglavicom. Kako ne biste pokvarili romantičnu večer, nemojte piti više od 100 ml žestokog pića. 

Mogu li voziti auto nakon uzimanja lijeka? 

Vožnja vozila može biti nesigurna samo ako vam se od Kamagra Gold zavrtjelo u glavi. Nuspojava se javlja u manje od 1% slučajeva. Ako se osjećate normalno, smijete voziti auto i raditi posao koji zahtijeva brzu reakciju. 

U kojim slucajevima Kamagra Gold može ne imati ucinka? 

Visoka učinkovitost za bilo koju manifestaciju erektilne disfunkcije glavni je razlog za kupnju Kamagra Gold 100 mg. Ali lijek možda neće djelovati za pacijente s niskim libidom. Morate biti seksualno privučeni da biste dobili erekciju. 

Otprilike 4% muškaraca je imuno na učinke sildenafila. Ako niste uspjeli postići rezultate nakon 2-3 doze Kamagra Gold, isprobajte neki drugi lijek za potenciju. 

Nedostatak erekcije može biti posljedica pogrešnog odabira doze. Za postizanje snažne erekcije, 50 mg sildenafila nije uvijek dovoljno. Isprobajte cijelu tabletu i vaše šanse da završite večer bit će znatno povećane.

 • Brza dostava
 • Pravila o privatnosti
 • Sigurni način plaćanja
 • Služba za podršku
 • Diskretno pakiranje
Callback
×