Vaša košarica (0)
€0.00
Lijek protiv gubitka kose
Lijekovi i preparati protiv opadanja kose: Problem gubitka kose može nadvladati svakog čovjeka, bez obzira na njegov životni stil, prehranu i prisutnost loših navika. U većini slučajeva ćelavost nastaje zbog genetske predispozicije i promjena u hormonskoj ravnoteži tijela. Čak ni apsolutno zdravi predstavnici jačeg spola nisu imuni od pojave ćelavih pjega

Lijekovi i preparati protiv opadanja kose - spremite lijepu frizuru u bilo kojoj dobi

Lijekovi i preparati protiv opadanja kose:

Problem gubitka kose može nadvladati svakog čovjeka, bez obzira na njegov životni stil, prehranu i prisutnost loših navika. U većini slučajeva ćelavost nastaje zbog genetske predispozicije i promjena u hormonskoj ravnoteži tijela. Čak ni apsolutno zdravi predstavnici jačeg spola nisu imuni od pojave ćelavih pjega.

Od svih načina borbe protiv alopecije, najučinkovitiji su lijekovi koji se temelje na finasteridima. Aktivna komponenta brzo se nosi s poremećajem i osigurava stabilan rast kose. Kvalitetni i pouzdani lijekovi za ćelavost prisutni su u asortimanu naše onlajn ljekarne.

Uzroci i posljedice gubitka kose kod muškaraca:

Više od 95% muškaraca ima gubitak kose uzrokovan androgenetskom alopecijom. Ovo je nasljedni genetski poremećaj koji pogađa isključivo jači spol.

Bolest se može pojaviti u bilo kojoj dobi. Uzrokuje transformaciju testosterona u aktivniji oblik - dihidrotestosteron. Ova vrsta spolnog hormona ometa dovod krvi u folikule dlake, zbog čega ne dobivaju dovoljno hranjivih sastojaka. Folikuli prestaju normalno funkcionirati, rast novih vlasi potpuno se zaustavlja, a stare postupno tanke i ispadaju. Ćelave mrlje pojavljuju se u frontalnoj i parietalnoj zoni glave. Istodobno, kosa i dalje raste u vratu i sljepoočnicama.

Ako se ranije androgena alopecija smatrala dobnom bolešću, sada je ćelavost primijećena i u mladoj dobi. Svaki peti predstavnik jačeg spola počinje gubiti kosu prije navršene trideset godina.

Muškarci koji dožive poremećaj trebaju što prije započeti s uzimanjem lijekova. U roku od 10-12 godina folikuli dlake obrastaju vezivnim tkivom i postaje mnogo teže izliječiti poremećaj.

Androgena alopecija je neopasna bolest koja gotovo da i nema utjecaja na dobrobit čovjeka. Gubitak kose jedini je ozbiljan problem koji nastaje zbog hormonalnih promjena u tijelu

Muškarci priznaju da zbog gubitka kose osjećaju nelagodu. Prestaju se osjećati privlačno, pojavljuju se poteškoće kod odnosa sa ženama. Mentalne nepravilnosti razvijaju, posebno, kompleks inferiornosti.

Kao što praksa pokazuje, perika ili promjena slike ne pomažu uvijek u suzbijanju s učincima androgenetske alopecije. Čak i nakon uklanjanja vanjskih manifestacija bolesti, mnogi se pripadnici jačeg spola i dalje osjećaju nesigurno. Samo moderni lijekovi mogu se u potpunosti riješiti fizičkih i psiholoških neugodnosti.

Lijekovi i preparati protiv opadanja kose:

Lijekovi koji sadrže aktivnu tvar finasterid prepoznati su kao najučinkovitiji lijekovi za alopeciju. Komponenta blokira djelovanje enzima reduktaze, koji sudjeluje u stvaranju dihidrostestosterona. Sustavno davanje lijekova koji sadrže finasterid može poboljšati hormonsku pozadinu muškog tijela i zaustaviti ćelavost.

U našoj onlajn ljekarni prodaje se jedan od najučinkovitijih lijekova za obnavljanje kose - Propecia. Osim finasterida, lijek sadrži niz dodatnih komponenti koje ublažavaju njegov učinak na tijelo. Prilikom uzimanja Propecia, muškarci se gotovo ne suočavaju s neželjenim posljedicama.

Lijek pokazuje vrlo dobre rezultate. Oko 85% muškaraca u šest mjeseci potpuno se riješi ćelavosti. Neki moraju duže koristiti lijek. Ako Propecia nije dala željeni rezultat tijekom cijele godine, daljnja upotreba lijeka je beskorisna. Ali takvi su dani izuzetak od pravila.

Lijek se ne nakuplja u tijelu, i zato bi ga čovjek trebao stalno koristiti. Odbijanje od Propecia dovest će do gubitka kose.

Za kupce naše onlajn ljekarne, redovito korištenje lijekova neće zahtijevati značajna financijska ulaganja. Nudimo najjeftinije cijene za Propecia i druge lijekove.

Callback
×