Vaša košarica (0)
€0.00

Saznajte više o prednostima korištenja Propecia

« Propecia

Komentari

 • Ljubo 13.04.2021

  Vrlo sam zadovoljan s proizvodom, dobili ste redovnu stranku. Paket je dostavljen vrlo brzo

 • Duje 02.03.2021

  Koristite Propeciju svaki dan tijekom 3 mjeseca ili više, učinak će već biti primjetan - gubitak kose značajno će se smanjiti, a gustoća će se povećati. Nakon 6 mjeseci možete vidjeti da kosa raste, umjesto da opada, i to nije samo dlaka, već prava kosa. Ali, ako se odjednom učinak Propecije ne primijeti tijekom devet mjeseci, njegova daljnja uporaba najvjerojatnije je neprikladna.

 • Nikola 17.02.2021

  Pozdrav svima! Počeo sam primjećivati ​​da su ćelave strane na mom čelu postajale sve više i više. Shvatio sam da bi to moglo dovesti do ćelavosti. Često sam na Internetu vidio oglase za Propeciju. Bilo je sumnji, ali stvarno nisam željela postati ćelava, ova frizura mi nikako ne odgovara. Nisam požalio zbog svog izbora u korist Propecije. Već postoji blagi učinak, iako lijek uzimam tek nešto više od dva mjeseca. Nastavit ću i dalje i savjetovati sve koji su kod kuće primijetili sličan problem!

 • Kristijan 13.01.2021

  Zdravo! Iz osobnog iskustva reći ću da se Propecia isplati kupiti. Vidim poboljšanje, nove dlačice polako počinju rasti. Nisu primijećene nuspojave.

 • Frane, 53 19.10.2020

  Ne tako davno sam naručio propecia online. Bila sam zadovoljna brzom dostavom, izvrsnim pakiranjem proizvoda. Rezultat je već primjetan: kosa ne opada toliko. Nastavit ću uzimati Propeciju za još bolje rezultate

Stvoriti vlastitu recenziju

Ostavite recenziju, cijenimo vaše mišljenje, što bi bilo bolje, hvala!

Prosječna ocjena
Callback
×