Vaša košarica (0)
€0.00

Prednosti onlajn ljekarni: zašto Hrvati sve češće kupuju lijekove putem interneta

Onlajn ljekarne: razlozi za popularnost i izgledi za razvoj:

Mrežne ljekarne omogućuju vam kupnju pravog lijeka bez napuštanja kuće. U Hrvatskoj stacionarne farmaceutske trgovine postupno ustupaju mjesto digitalnim kolegama. Danas je više od 30% stanovništva barem jednom putem interneta naručilo lijekove, a 17% to čini redovito. Analizirali smo razloge popularnosti mrežnih ljekarni i izglede za njihov daljnji razvoj.

Povoljne cijene:

Cijene u virtualnim ljekarnama obično su niže nego u uobičajenim.

Jeftinost lijekova je iz dva razloga:

  • niži troškovi najma i režije;
  • malo osoblje.

Uz to, troškovi posrednika mogu se smanjiti smanjenjem troškova robe. Izravnom suradnjom sa službenim predstavnicima farmaceutske tvrtke, mrežne ljekarne dobivaju priliku prodavati kvalitetne lijekove za 5-10% jeftinije. Da bi privukle nove kupce, takve usluge uvode fleksibilne sustave popusta i bonusa. Korištenjem promotivnih ponuda možete znatno smanjiti troškove lijekova.

Veliki raspon:

Onlajn ljekarne nude veliki izbor markiranih lijekova i generičkih lijekova, ljekarna tablete za potenciju. Web lokacije specijalizirane za određene skupine bolesti nude lijekove koji se rijetko prodaju. Na primjer, neki nestandardni pojačivači potencije mogu se kupiti samo putem interneta. Ako traženi proizvod nije u asortimanu, možete kontaktirati podršku i ostaviti pojedinačnu narudžbu. Možete odmah provjeriti dostupnost lijeka na zalihi. Neke web stranice obavještavaju kupce kada stignu novi proizvodi ili se cijene promijene.

Jednostavnost korištenja:

Funkcionalnost onlajn ljekarne usmjerena je na udobnost kupaca. Lijekove možete kupiti u bilo kojem trenutku pomoću pametnog telefona. To zahtijeva samo stabilan pristup Internetu.

Uz svaki proizvod priložene su detaljne upute iz kojih ćete saznati njegove značajke, pravila prijema, indikacije i kontraindikacije za uporabu. Kupci koji još uvijek imaju pitanja trebaju se obratiti podršci.

Uvijek su spremni pomoći u sljedećim situacijama:

  • odabir optimalnog lijeka;
  • stvoriti ili otkazati narudžbu;
  • kašnjenje u slanju ili isporuci robe;
  • zamjena i povratak oštećenih proizvoda.

Nakon što odaberete pravi lijek, na primjer tablete za seks za cijenu i učinak, trebate ga samo dodati u košaricu, navesti osobne podatke potrebne za isporuku i platiti na najprikladniji način. Kupnja traje samo 5-10 minuta.

Anonimnost:

Onlajn ljekarne omogućuju vam rješavanje osjetljivih zdravstvenih problema uz istodobno zadržavanje potpune anonimnosti. Podaci pruženi prilikom narudžbe ne podliježu otkrivanju i ne prosljeđuju se trećim stranama. Osobni podaci pohranjuju se na sigurnim poslužiteljima. Profili klijenata koji uslugu dulje vrijeme ne koriste brišu se. Zaposlenici prijevozničke tvrtke i pošte ne znaju detalje o sadržaju paketa. Lijekovi se prevoze u neprozirnoj ambalaži bez oznaka i identifikacijskih oznaka, a njihova imena nisu prikazana na izvodima s kreditnih kartica.

Brza dostava:

Većina onlajn ljekarni isporučuje odabrane lijekove na vrata kupca u roku od 1-5 dana od plaćanja. Razlog kašnjenja mogu biti samo nepovoljni vremenski uvjeti i viša sila. Ako ne želite čekati, usluga će vam vratiti novac u cijelosti. Roba se prevozi u skladu sa standardima utvrđenim od Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Ako je dostavna služba oštetila lijek, ljekarna će besplatno pružiti zamjenu.

Izgledi za onlajn ljekarne:

Glavni razlozi za rast popularnosti onlajn ljekarni su ušteda vremena i jednostavnost korištenja. Mnogi korisnici primjećuju jeftinost lijekova i velike popuste. U borbi protiv osjetljivih poremećaja i kozmetičkih problema anonimnost dolazi do izražaja. Onlajn usluge postavljaju nove standarde usluge, nadmašujući konkurenciju stacionarnih ljekarni. Tijekom posljednje 3 godine broj kupaca onlajn trgovina farmaceutskim proizvodima povećao se više od 5 puta. Stručnjaci predviđaju da će se do 50% lijekova u Hrvatskoj prodati na globalnoj mreži u sljedećem desetljeću.
 
 

Callback
×