Vaša košarica (0)
€0.00

Kupovina putem PayPal u Hrvatskoj: značajke i načela platnog sustava.

Zašto potrebno je kupiovati tablete za potenciju putem Paypala:

Za klijente koji se žele osjećati sigurno, bolje je kupiti lijekove za potenciju putem Paypala. Sustav plaćanja pruža neviđenu zaštitu klijenta ne samo od prevaranata, već i od nekvalitetne usluge. Imat ćete priliku vratiti novac ako onlajn ljekarna ne ispuni svoje obveze. Uz to, Paypal cijeni vrijeme kupaca. Prijenos novca obično se izvrši u roku od nekoliko minuta.

Jednostavnost upotrebe PayPal-a:

Više od 200 milijuna ljudi širom svijeta redovito koristi Paypal usluge. Glavni razlog velike popularnosti usluge plaćanja je usredotočenost na udobnost kupaca i pojednostavljeni postupak plaćanja. Da biste kupili lijekove putem Paypala u Hrvatskoj, ne trebate ispuniti obrazac s osobnim podacima i podacima o plaćanju (ime, prezime, broj bankovne kartice, datum isteka i CVV / CVC kôd). Samo trebate unijeti adresu e-pošte i lozinku koje koristite za pristup e-novčaniku. Funkcija One Touch pomoći će vam platiti još brže, što vam omogućuje izvršavanje transakcija čak i bez unošenja lozinke.

Sigurnost plaćanja i sigurnost osobnih podataka:

Da biste se borili protiv prijevara i krađe identiteta, PayPal pažljivo prati vaše isplate 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Sve financijske transakcije provjeravaju se posebnim algoritmima koji otkrivaju sumnjive aktivnosti. Podaci o prijenosima novca pohranjuju se u šifriranom obliku, a poslužitelji su pouzdano zaštićeni od neovlaštenog pristupa.

Sustav temeljito štiti privatnost korisnika od stranaca. Onlajn ljekarna ne prima osobne podatke kupca i podatke o bankovnoj kartici. Paypal daje samo vašu adresu e-pošte, koja u svakom slučaju mora biti navedena kako bi se obavijestilo o statusu narudžbe. Stoga usluga plaćanja osigurava vašu anonimnost.

Kako biste bili sigurni u sigurnost svojih osobnih i financijskih podataka, savjetujemo vam da poštujete sljedeće mjere predostrožnosti prilikom kupnje putem PayPala u Hrvatskoj:

  • Financirajte svoj račun kreditnom karticom umjesto debitnom karticom. Bankovni prijenos također nije dovoljno siguran.
  • Pripazite na javni Wi-Fi kada provodite bilo kakve financijske transakcije. Ako se trebate prijaviti na svoj račun sa pametnog telefona, dajte prednost mobilnom Internetu.
  • Ne zaboravite se odjaviti s računa ako transakciju obavljate s javnog računala.
  • Redovito ažurirajte antivirusni softver na računalu i pametnom telefonu.

Brzina plaćanja:

Još jedan razlog za kupnju lijekova za potenciju putem PayPala je brzina transakcija. Novac će biti dodijeljen na račun ljekarne 5-10 minuta nakon što potvrdite uplatu. Ako je usluga vrlo zauzeta, obrada postupka može potrajati nekoliko sati. Brzo plaćanje omogućuje vam slanje lijekova ranije. Prema pravilima ljekarne, obrada narudžbe vrši se tek nakon što na račun ljekarne stigne puni iznos. Korisnici Paypala paket dobijaju ranije od kupaca koji plaćaju kreditnom karticom ili bankovnom doznakom.

Provizija za usluge:

Platforma za plaćanje ima izuzetno transparentan sustav provizija bez skrivenih nadoplata za klijente. Sve provizije za korištenje usluge u iznosu od 2,9% do 3,9% cijene proizvoda plaća onlajn ljekarna. Kupnja lijekova za potenciju putem Paypala za vas je apsolutno besplatna. Mi pak nismo uključili iznos provizije u cijenu lijekova. Lijekovi u našoj onlajn ljekarni i dalje su što pristupačniji.

Program zaštite kupaca:

Razvojna strategija PayPal stavlja poseban naglasak na povjerenje korisnika. Kupci usluge osjećaju se sigurno kada rješavaju probleme s mrežnim narudžbama. Namjenski program rješavanja sukoba između kupaca i prodavača osigurava sigurnost obje strane.

U roku od 180 dana od dana kupnje lijekova za potenciju putem Paypala u Hrvatskoj, možete otvoriti spor ako plaćeni proizvod nije isporučen u navedenom roku ili niste bili zadovoljni kvalitetom lijekova: neispravni ili drugi stigao je lijek, ambalaža je teško oštećena tijekom prijevoza, u vrijeme nakon primitka paketa istekao je rok trajanja, nema dovoljno predmeta za narudžbu itd.

Program djeluje pod sljedećim uvjetima:

  • postoje dokazi o nekvalitetnoj usluzi;
  • plaćanje izvršeno u jednoj uplati;
  • kupac nije dobio povrat novca za neadekvatan proizvod iz drugog izvora;
  • korisnik ima pozitivan saldo sredstava na elektroničkom računu;
  • jedna uplata može otvoriti samo jedan spor. Ako su ispunjeni svi uvjeti programa i ako je PayPal odobrio vaš zahtjev, nadoknadit će vam se puni iznos kupnje, uključujući troškove poštarine.

Callback
×