Vaša košarica (0)
€0.00

Više informacija o mogućim nuspojavama Kamagra Oral Jelly

kamagra gel nuspojave

Razlog razvoja erektilne disfunkcije gotovo da ne utječe na učinkovitost Kamagra Oral Gelly. Klinička ispitivanja pokazala su da lijek povećava spolni tonus kod poremećaja uzrokovanog: mentalnim poremećajima (u 84% slučajeva), ozljedom kralježnične moždine (82%), dobnim promjenama u tijelu (77%), arterijskom hipertenzijom (75%), dijabetesom melitusom ( 74%), operacije na zdjeličnim organima (68%). Liječenje također pojačava doživljaj orgazma i postiže zadovoljstvo zbog odnosa.

Jedini značajni nedostatak tablete za erekciju je rizik od nuspojava. Analizirat cemo koliko je Kamagra Oral Gelly opasna i kako učiniti upotrebu lijeka ugodnijom.

Nuspojave Kamagra Gel i zašto se javljaju

Djelatna tvar sildenafil, koja je dio Kamagra Oral Gelly, inhibira djelovanje fosfodiesteraze-5 (PDE-5). Dakle, lijek širi krvne žile i poboljšava cirkulaciju krvi u zdjeličnim organima. Tijekom seksualnog uzbuđenja krv nadire u penis uzrokujući erekciju.

Ponekad djelovanje sildenafila utječe na cijelo tijelo, što dovodi do glavobolje, začepljenja nosa ili pulsiranja u sljepoočnicama. Moguće je ispiranje gornjeg dijela tijela, popraćeno crvenilom kože i osjećajem vrućine na licu. Neki muškarci osjećaju bol u prethodno ozlijeđenim mišićima ili zglobovima nakon uzimanja gela.

Sastav tablete za potenciju sadrži tvari koje mogu izazvati alergijsku reakciju. Ako se pojave otekline, osip na koži ili otežano disanje, odmah potražite liječničku pomoć. Ako je moguće, trebate uzimati antihistaminike.

Sildenafil slabo djeluje na fosfodiesterazu-6 koja se nalazi u fotoreceptorima mrežnice. Stoga lijek može prouzročiti privremeno smanjenje kvalitete vida ili kršenje percepcije boja. Nuspojava se obično javlja nakon predoziranja.

Sljedeća rijetka opasnost od Kamagra Oral Gelly je začepljenje žila penisa (priapizam). Poremećaj rezultira erekcijom koja se održava čak i kad niste uzbuđeni. Ako penis ostane napet duže od 3 sata, posjetite svog liječnika.

Za razliku od tableta, gel za potenciju ne utječe na rad gastrointestinalnog trakta. Kamagra Oral Gelly ne uzrokuje mučninu, dispepsiju i težinu u trbuhu.

Koliko često lijek za potenciju izaziva negativnu reakciju u tijelu?

Najčešće se nakon uzimanja lijekova za erektilnu disfunkciju javlja glavobolja, ispiranje lica i pulsiranje u sljepoočnicama. Nešto manje od 9% muškaraca žali se na poremećaje. Ostale nuspojave Kamagra Oral Gelly mnogo su rjeđe:

  • nazalna kongestija - 2% slučajeva;
  • bolovi u mišićima i zglobovima - 1,5%;
  • prijapizam - 0,015%;
  • kršenje percepcije boja, smanjena oštrina vida - 0,01%.

Rizik od ovih poremećaja povećava se predoziranjem. Stoga ne prelazite 1 vrećicu sa gelom (100 mg sildenafila) dnevno. Izloženost visokim dozama lijeka također može oštetiti kardiovaskularni sustav i jetru.

Kako smanjiti opasnost Kamagra Oral Gelly za tijelo

Uz redovitu pojavu nuspojava, preporuča se smanjiti doziranje Kamagra Oral Gelly. Unosom 50-75% sadržaja vrećice možete izbjeći nelagodu. Odložite ostatke gela, jer oni gube svoja terapeutska svojstva za 3-4 sata.

Ako prilagodba doze ne uspije, primijenite simptomatsko liječenje. Na primjer, aspirin ili ibuprofen mogu pomoći kod glavobolje i bolova u mišićima. Samoliječenje je kontraindicirano u priapizmu i alergijskoj reakciji na lijek za potenciju.

Da biste izbjegli nuspojave oralnog mliječa Kamagra, trebali biste se pridržavati niza ograničenja:

  • Ne uzimajte ovaj lijek na prazan želudac. Sildenafil će previše utjecati na tijelo, što može negativno utjecati na vašu dobrobit.
  • Kamagra Oral Gelly nemojte kombinirati s drugim PDE-5 inhibitorima. Djelovanje dva lijeka iste vrste ne povećava vjerojatnost erekcije, ali izaziva nuspojave.
  • Ne zloupotrebljavajte alkohol prije uzimanja ili dok ste izloženi lijekovima. Sildenafil usporava eliminaciju etilnog alkohola i povećava simptome opijenosti. Kombinacija Kamagra Oral Gelly s puno alkohola dovodi do dezorijentacije, vrtoglavice, mučnine, povraćanja, pa čak i nesvjestice.

Većina muškaraca dobro podnosi djelovanje lijeka za potenciju. Kao što pokazuju ankete, više od 70% pacijenata nikada nije iskusilo nelagodu nakon uzimanja gela za potenciju. Još 18% ispitanika povremeno se suočava s negativnim posljedicama uzimanja Kamagra Oral Gelly. I samo 4% jačeg spola bilo je prisiljeno prestati uzimati lijekove zbog česte pojave nuspojava.

Callback
×