Vaša košarica (0)
€0.00

Iskustvo i recenzije o jednom od najboljih lijekova za mršavljenje Lida Daydaihua

« Lida Daidaihua

Komentari

 • Sonja 03.06.2021

  Kupila sam kapsule Lida Daydaihua, iako sam u vezi dodacima nekako skeptična. Kapsule sada uzimam već tri tjedna i uistinu sam ugodno iznenađena. Konačno nešto što zaista djeluje! Opseg struka smanjio mi se pet centimetara, na bedrima tri centimetra, a celulit se gotovo više i ne primjećuje! Budući da nemam vremena za tjelovježbu, pijem puno tekućine i kilogrami se jednostavno tope. Presretna sam!

 • Davor 02.05.2021

  Počeo sam da pijem Lida Daydaihua na preporuku. Prestao sam zbog porodičnih i poslovnih obaveza i vrijeme je učinilo svoje. Zahvaljujući redovnom korišćenju Lida Daydaihua skroz sam istopio masne naslage!

 • Katarina 06.04.2021

  Po mom mišljenju, najbolji online ljekarna je. Lida Daydaihua jedan je od najboljih proizvoda za mršavljenje u pogledu učinkovitosti i cijene.

 • Anka 21.03.2021

  Za mršavljenje koristila sam Lida kapsule. U 3 mjeseca smršavila sam 10 kg. Nije bilo nuspojava. Prikladno je uzeti samo jednu kapsulu dnevno prije spavanja i to je to. Rezultat je, po mom mišljenju, izvrstan, želio sam izgubiti 8 kg, ispalo je 10)))

 • Marica 01.03.2021

  Lida kapsule kupujem samo ovdje, jer sam sigurna u izvrsnu kvalitetu. Dostava je vrlo brza. Rezultatom sam u potpunosti zadovoljan. Preporučujem ovaj online ljekarnu !!

 • Vesna 11.02.2021

  Kupio sam Lida u ovom online ljekarni. Na pakiranju je hologram. Uzimam ove kapsule već tjedan dana. Apetit mi je stvarno bio oslabljen. Zdravstveno stanje je normalno. Želim malo smršavjeti

 • Marija, 39 05.01.2021

  Dugo sam tražio sredstvo za mršavljenje, naučio sam puno o Lida kapsulama. Ovdje je izvrstan prodavač Lida kapsula: cijena odgovara, a rezultat premašuje moja očekivanja.

Stvoriti vlastitu recenziju

Ostavite recenziju, cijenimo vaše mišljenje, što bi bilo bolje, hvala!

Prosječna ocjena
Callback
×